SEO-tips en tricks voor goede traffic

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is een van de beste manieren om goede traffic naar jouw website te leiden. SEO-optimalisatie is regelmatig nodig omdat google zijn SEO-logaritme ook regelmatig update. Je moet dus vindbaar blijven in deze grote zoekmachine. En gelukkig zijn er SEO-tips en tricks hoe je goede verkeer naar jouw website kan sturen. Kom je niet uit deze SEO-werkzaamheden? Laat het dan over aan SEO Breda, dit is hun website www.digitaldesert.nl/seo-breda/.

  1. Kies de juiste zoekwoorden

SEO werkt met zoekwoorden. Deze zoekwoorden helpen om te bepalen wanneer jouw site wordt weergegeven wanneer mensen zoekopdrachten uitvoeren in zoekmachines zoals Google. Je wilt daarom de juiste zoekwoorden kiezen, zodat je in de juiste zoekresultaten verschijnt. Om de juiste zoekwoorden voor jouw website te vinden, moet je zoekwoordonderzoek doen. Er zijn een aantal hulpprogramma’s voor zoekwoordonderzoek die je kunt gebruiken om de juiste zoekwoorden voor jouw website te vinden.

  1. Schrijf verstandig jouw blog of inhoud

Wanneer je jouw inhoud van de website schrijft moet je rekening houden met de zoekwoorden. Hoe heb je dit artikel gevonden? Heb je de volgende zoekwoorden ingevoerd: SEO-tips, SEO-verkeer, SEO tricks? Je moet een van deze zoekwoorden hebben ingevoerd om deze website in jouw resultaten te hebben. Wij hebben deze zoekwoorden gebruikt in dit artikel en ook geïnstalleerd in de website. Zo werkt SEO en zoekwoorden. Er moet een verband zijn tussen inhoud en zoekwoorden. Schrijf ook lezersvriendelijk, want google kijkt ook naar dat.

  1. Maak video’s

Video’s maken is de nieuwe manier om jouw SEO te verbeteren. Gebruik blogposts opnieuw als video’s. Mensen genieten van verschillende inhoudsformaten op basis van hun persoonlijke voorkeuren. Sommigen houden van video’s waar anderen het liefst lezen. Dus een gemakkelijke manier om een groter publiek te bereiken, is door blogposts opnieuw te gebruiken als video’s.

  1. Gebruik social media

Het is niet genoeg om geweldige inhoud te produceren en te hopen dat mensen die vinden – je moet proactief zijn. Een van de beste manieren om meer bezoekers naar jouw website te trekken, is door sociale mediakanalen te gebruiken om jouw inhoud te promoten. Je kan gebruik maken van twitter, facebook, YouTube voor de video’s, LinkedIn (een hele goed optie en raadzaam) en andere social mediakanalen die een groot publiek bereiken.

  1. Interne en externe link gebruiken

Koppelen is een belangrijk onderdeel van SEO. Je wilt backlinks verdienen, maar je moet ook intern linken naar jouw eigen pagina’s.  En dat is iets wat de meesten vergeten. Wanneer je naar pagina’s op jouw eigen site linkt, houd je leads langer op jouw pagina. Je kunt op de hoofdpagina linken naar alle andere bij pagina’s van je website. Herstel gebroken links ook. Naarmate je groeit en je site verandert, zul je nieuwe pagina’s maken en dingen verplaatsen. Wanneer je jouw pagina’s verplaatst, vergeet je misschien dat andere pagina’s op jouw site naar die pagina linken. Als mensen die pagina bezoeken, kunnen ze op de link klikken en een foutmelding krijgen omdat de pagina is verdwenen. Niets is zo onprettig om als bezoeker te klikken op een link die niet werkt.

 

 

Geplaatst in: SEO