Wat is ripple cryptocurrency

Wat is ripple cryptocurrency? Het is een op internet gebaseerd monetair systeem dat gebruik maakt van de RIPPLE-functie om te functioneren. Een rimpel is een soort berekening, waarbij elke ingang resulteert in een overeenkomstige uitvoer. De RIPPLE-functie is eigenlijk een wiskundige formule die wordt gebruikt in de informatica en wordt gebruikt in de XHTML- en Javascript-programmeertalen.

RIPPLE is een wisselkantoor, grove afrekeningsmethode en overdrachtssysteem ontwikkeld door Rimple Labs Inc. Ripple Cryptosystem werd voor het eerst gelanceerd in 2021 en wil het goedkoopste, meest veilige en meest efficiënte wereldwijde geldoverdrachtssysteem beschikbaar zijn. Ze geloven dat op een dag het totale aantal valuta’s in de wereld de huidige wereldwijde geldvoorziening zal overschrijden. Door dit muntmechanisme te gebruiken, kunnen de netwerkleden een valuta omzetten in een andere valuta. Er zijn verschillende methoden voor het overbrengen van geld, inclusief het gebruik van banken, elektronische transfers en elektronische cheques onder andere. Via de website ripplekoers.com kan je ripple koers volgen.

Ripple Transaction protocol (RTXTP) is een blockchain protocol

Om het RIPPLE-protocol te laten werken, moeten er ten minste twee gebruikers zijn die een verbinding willen starten. De twee gebruikers kunnen dit doen door een privétransactiekanaal te creëren dat bekend staat als rimpel. Elke transactie die naar het andere particuliere transactiekanaal van particulieren wordt verzonden, krijgt een eigen reeks vergoedingen. Op dezelfde manier krijgt elke uitgaande betaling van de kant van de gebruikers een vergoeding.

Bij het bespreken van de specificaties van RIPPLE, is het belangrijk om te weten dat dit niet hetzelfde is als tipple. Terwijl het Inpiple-protocol werd gebruikt om de transportprotocollen voor XHTML en XML te standaardiseren, is de rimpelvaluta generiek en gebruikt het rimpelealgoritme, evenals gedistribueerde computer- en etherische voor veiligheid. Om volledig te begrijpen hoe Ripple werkt, is het het beste om het volgende diagram te bekijken.

RIPPLE werkt met het principe van twee gebruikers die een kanaal tussen zichzelf worden genoemd, het verkoper-kanaal en het Wat is ripple cryptocurrency-relais. Dit wordt gedaan door een derde partij die de aggregator wordt genoemd. De aggregator houdt een digitaal actief vast dat fungeert als de daadwerkelijke valuta. Het staat bekend als de wirwar en de broncode van de activa wordt gehouden in de Software-onderliggende database. Zolang de twee gebruikers beide tevreden zijn met de voorwaarden van de kanalen, zal het proces uiteindelijk succesvol zijn en een vertrouwensrelatie tussen hen creëren.

Aan de andere kant is het proces van Wat is ripple cryptocurrency-relais mogelijk niet zo eenvoudig. Dit gebeurt omdat de transacties door verschillende intermediaire zenders gaan voordat de betrokken partijen worden bereikt. Dit is wat bekend staat als de kanalen. Bij elke stap langs de weg wordt meer geld overgedragen en worden de vergoedingen aan de partijen in rekening gebracht. Wanneer dit gebeurt, is het mogelijk voor een of meer van de partijen om het kanaal te verlaten en een ander te openen. Ethereum en Ripple zijn de meest populaire Altcoins in 2021. Meer weten of de ether koers kijk dan even bij  ethereumkoers.com

Met ripple cryptocurrency wordt een nieuwe valuta gecreëerd wanneer de vorige verdwijnt. Het bestaande geld zal dus worden vermenigvuldigd met nieuw geld dat vervolgens wordt overgedragen aan de nieuwe portemonnee of account. Het is om deze reden dat veel mensen het RIPPLE-protocol gebruiken als een voertuig om real-world grondstoffen zoals goud, zilver en platina te volgen. Het RIPPLE-protocol helpt eigenaren om de waarde van hun metalen bij te houden terwijl ze ze van de ene plaats naar de andere overbrengen.

Er is nog veel meer te leren over het rimpelvaluta-systeem. Veel meer vragen blijven ook onbeantwoord. Het is echter veilig om te zeggen dat deze nieuwe cryptoline verder gaat dan de grenzen van traditionele geldoverdrachtssystemen. Bovendien lijdt er geen twijfel dat het RIPPLE-protocol zelf een geheel nieuwe wereld van kansen voor zowel individuen als bedrijven zal doen. Als je deelneemt aan de revolutie die op het punt staat te gebeuren, krijg je vandaag je reeple-portemonnee!