WooCommerce webshop laten maken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij ontwerpen betaalbare webwinkels in  WooCommerce, volledig op maat volgens uw wensen en behoeften.

WooCommerce webshop laten maken bij een sterke raadgever

Een webshop is net als een website gebouwd in een Content Management Systeem (CMS). Uw webshop wordt gebouwd in het CMS, u beheert de content en u verkoopt de producten. Een veelgebruikt CMS voor het bouwen van uw webshop is een WooCommerce webshop. WooCommerce is een van de meest populaire en meest gebruikte systemen op de markt. Het basissysteem is gratis en relatief eenvoudig te gebruiken. In dit artikel gaan we dieper in op WooCommerce en bespreken we de voor- en nadelen van het systeem. Daarnaast bespreken we de kosten van het laten maken van een WooCommerce webshop. Bent u ervan overtuigd dat u WooCommerce wilt gebruiken voor uw nieuwe webshop? Vraag dan direct een offerte aan. Wilt u meer informatie, laat het ons dan weten. Onze Pro’s helpen u graag verder.

Wat is een WooCommerce webshop?

De Woocommerce webshop is een volledig gratis functionaliteit voor WordPress. Met WooCommerce kunt u relatief eenvoudig een professionele webshop ontwikkelen voor grote en kleine bedrijven. WooCommerce heeft een grote en actieve community. Daarnaast zijn er een groot aantal gratis templates beschikbaar voor WooCommerce die speciaal voor WooCommerce zijn ontwikkeld. Op deze manier is de gebruiksvriendelijkheid en snelheid van de WooCommerce webshop optimaal. Uiteraard bent u niet gebonden aan de templates en kunt u alles volledig naar eigen wens aanpassen en wijzigen. WooCommerce werkt ook goed samen met andere thema’s. Het is dan ook niet verwonderlijk dat WooCommerce webwinkels de afgelopen jaren zijn uitgegroeid tot een van de meest populaire systemen ter wereld. Hieronder zetten we de voors en tegens op een rijtje.

Voordelen van een WooCommerce webshop

Het is niet verwonderlijk dat de populariteit van de WooCommerce webshop zo snel is gegroeid. Niet alleen is het gratis, maar het is ook gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk uit te breiden. Hieronder staan enkele van de voordelen van WooCommerce:

Gebruiksvriendelijk & eenvoudig. Het Woocommerce systeem is zeer gebruiksvriendelijk en zelfs zonder enige ervaring te gebruiken en te beheren. Verschillende handleidingen zijn online te vinden over het toevoegen van producten, het wijzigen van afbeeldingen en het beheren van uw webshop.

Flexibel. Het WooCommerce systeem kan zowel door grote als kleine bedrijven gebruikt worden. Het systeem is eenvoudig aan te passen en groeit gemakkelijk mee met uw bedrijf. Als bijvoorbeeld het aantal producten in korte tijd toeneemt of het aantal bezoekers toeneemt, is dit geen probleem voor uw WooCommerce webshop.

Functionaliteiten & uitbreiding. Het WooCommerce systeem kan worden uitgebreid met een groot aantal verschillende plug-ins voor bijvoorbeeld offertes op maat, SEO optimalisatie, diverse betaalmogelijkheden en eindeloze links. Op deze manier kunt u uw webshop volledig naar eigen smaak inrichten.

De prijs van een WooCommerce webshop?

Ondanks de gebruiksvriendelijkheid van WooCommerce heeft het systeem veel mogelijkheden en ziet een leek straks door de bomen het bos niet meer. Het kost daarom snel veel tijd, energie en kennis om zelf aan de slag te gaan met WooCommerce en daadwerkelijk een goed resultaat te bereiken. De kosten voor het bouwen van een WooCommerce webshop variëren, afhankelijk van de functionaliteiten kunt u al vanaf € 1600 – een webshop bij ons laten bouwen. Daarnaast wordt de prijs beïnvloed door de grootte, de indeling en de gebruikte thema’s. Wij helpen u graag bij het maken van de keuzes om samen tot een passend resultaat te komen. Het is belangrijk dat de webshop goed functioneert, snel laadt, bezoekers aanzet tot actie en gemakkelijk te vinden is in de Google-zoekresultaten. Op deze manier wordt de investering in uw WooCommerce webshop snel terugverdiend.

Voordat de webshop kan gekoppeld worden moet er uiteraard eerst een website in WordPress gemaakt worden.

Prijs met en zonder SEO

 WooCommerce webshop laten maken

Voorstel website + webshop  =   € 2650  (excl. BTW)

Voorstel website + webshop  + 5 SEO landingspagina’s = € 3250   (excl. BTW)

Voorstel webshop  + Lay-out + 10 SEO landingspagina’s = € 3800 (excl. BTW)  

Voorstel webshop  + Lay-out + 15 SEO landingspagina’s = € 4250 excl. BTW)  

 

We voorzien in dit voorstel de ontwikkeling van de lay-out, implementatie van de webshop en het plaatsen van 20 producten/artikelen en 15 productcategorieën. Er is een gratis opleiding voorzien om de producten in de schop te plaatsen

 

Contact

Vraag meer info over een WooCommerce webshop laten maken.

Voor een gesprek of offerte bel ons op +32 495/21 45 83 of stuur een mail naar : info@seobureau.be

 


Meer over de webshop

Deze webshop zal volgens volgende principes worden opgemaakt. 

  1. CMS systeem WordPress

Het CMS systeem laat u toe uw eigen om uw website zelf te beheren. U kan zelf nieuwe pagina’s eenvoudig aanmaken (werkt met een soort MS-Word) U kan zelf teksten, foto’s, pagina’s wijzigen, verwijderen en bijplaatsen.

  1. Lay-out

Wij verzorgen voor u de professionele voorbereiding van uw website. Volgens uw huidige website, in de stijl van uw bestaande huisstijl of met een volledig nieuw concept. Deze basis template wordt zo ontwikkeld dat deze op alle pagina’s kan opnieuw gebruikt worden. Uw basispagina’s worden gestructureerd en met een duidelijke navigatie ontwikkeld zodat de bezoekers vlot hun weg vinden. We werken volgens het “breadcrumbs principe” zodat we bezoeker onmiddellijk weet waar hij zich in de website bevindt.

Om in Google goed gevonden te worden wordt er per productgroep een pagina gemaakt en per product een aparte pagina. U levert alle materiaal (teksten, foto’s) aan op de website te maken. Het schrijven van teksten en aanleveren van foto’s zitten niet dit voorstel. 

  1. Meten

Weten welke producten het meest worden bekeken, uit welke gemeenten of steden komen uw bezoekers en via welke partners komen bezoekers is essentieel om uw webshop verder te optimaliseren. Om dit allemaal te weten, installeren we Google Analytics in uw website

  1. Automatische nummering

Er wordt voor elke bestelling een automatisch nummer toegewezen zodat hier achteraf steeds kan naar verwezen worden.

  1. Optie SEO ondersteuning

De webshop kan specifiek geoptimaliseerd worden om gevonden te worden op alle relevante zoekwoorden.

  1. Responsive design.

Uw website wordt zo ontworpen dat gebruikers van verschillende apparaten (vb. Smartphone, I-pad) en schermformaten een zo optimaal mogelijke gebruikerservaring krijgen. Google houdt immers in zijn zoekresultaat rekening met deze specifieke toegankelijkheid, waardoor uw site bij uw gebruikers nog beter zal teruggevonden worden in het zoekresultaat.

Optie betaalmodule

U staat vrij om een betaalmodule te kiezen. Wij integreren de software in het systeem en zullen het betaalsysteem ook uitgebreid testen. Als klant moet u wel alles regelen met de provider. De meeste van onze webshops werken met Mollie.

linkbuilding
gratis linkbuilding
handmatige linkbuilding
linkbuilding 2020
seo linkbuilding tips
linkbuilding belgië
linkbuilding bureau
linkbuilding agentur
linkbuilding tarieven
linkbuilding voorbeeld
linkbuilding diensten
linkbuilding uitbesteden
linkbuilding 2018
linkbuilding bedrijf
linkbuilding campagne
linkbuilding cursus
linkbuilding pakket
linkbuilding spanje
linkbuilding specialist
linkbuilding websites